The Oval Office verwelkomt Alexandra Strijckmans als Chief People Officer

FacebookTwitterLinkedIn

The Oval Office verwelkomt Alexandra Strijckmans als Chief People Officer. In deze nieuwe functie zal ze verantwoordelijk zijn voor het people beleid in België, Frankrijk en Nederland. Het communicatiebureau telt vandaag meer dan 100 medewerkers in Antwerpen, Brussel, Gent, Amsterdam en Parijs en creëert campagnes voor klanten als B&B Hotels, BMW, bol.com, Delhaize, Deloitte, Google, Nintendo, Paris Aéroport, de Vlaamse overheid en YouTube.

Alexandra Strijckmans heeft ervaring als human resources en talent development professional; ze kan bogen op een ervaring in strategische en operationele functies bij verschillende (inter)nationale bedrijven. Zo was ze onder meer HR Director bij Organon Benelux en bij MSD Belgium, Regional HR Business Partner Benelux, Sweden en Ireland bij CWS Group, Head of HR bij Xeikon en HR Director bij PPG Industries.

Wouter Boits, CEO van The Oval Office, vertelt: “Om onze internationale groei te ondersteunen, onze medewerkers nog beter te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en nieuw creatief talent aan te trekken, willen we de best mogelijke ‘employee experience’ uitwerken. De expertise en de ervaring van Alexandra op vlak van talent management zullen daarbij een belangrijke meerwaarde betekenen.