Proxistore in Red Herring Top 100 Europe

FacebookTwitterLinkedIn

Eind vorige week maakte Red Herring zijn top 100 bekend van Europa`s meest veelbelovende bedrijven wat betreft technologische innovatie. De lijst is een referentie voor de identificatie van beloftevolle nieuwe bedrijven en ondernemers.

 

Proxistore is het enige Belgische bedrijf op de lijst. Met behulp van hun intern ontwikkelde geo-lokaliseringsengine is Proxistore een vernieuwer op het gebied van geo-targeting-oplossingen voor digitale en lokale marketingcampagnes op het internet.

 

Red Herring evalueerde het bedrijf zowel op kwalitatieve als kwantitatieve criteria, zoals financiële performance, technologische innovatie, management, business-strategie en marktpenetratie.

 

Bruno Van Boucq, CEO Proxistore: “Proxistore is er in geslaagd om de jury te overtuigen van de levensvatbaarheid van onze business en het potentieel tot globalisering van onze geo-lokaliseringstool. Naast de technologische mijlpaal en het commerciële succes, zijn wij ook fier te melden dat onze innovatieve technologie volledig in overeenstemming is met de Europese privacy-wetgeving.”