Proximus Skynet Advertising maakt zich klaar voor het Autosalon – o.a. virtueel bezoek in samenwerking met Vroom en MSN

FacebookTwitterLinkedIn

Proximus Skynet Advertising breidt het virtuele bezoek van het Brusselse Autosalon verder uit en start een samenwerking met Microsoft.

Proximus Skynet Advertising en FEBIAC verlengen hun samenwerking. Voor het vijfde opeenvolgende jaar is Skynet de officiële en exclusieve regie voor Autosalon.be. Voor 2019 voegt zich daar nu ook MSN.be aan toe.

Samenwerking met Microsoft

Voor de editie 2019 gaat Proximus Skynet Advertising een samenwerking aan met Microsoft. Het virtuele bezoek van het Salon (Car360) zal in 2019 dus niet alleen op Skynet.be en Vroom.be te vinden zijn, maar ook op MSN.be.

De uitbreiding van het virtuele bezoek zal een verdere impact hebben op het bezoekersaantal en de visibiliteit van de op de applicatie aanwezige adverteerders. MSN.be is immers een grote naam in de online wereld. Het actuele portfolio van Microsoft bestaat uit MSN, Outlook.com, Skype en Bing. Met bovendien AppNexus die instaat voor de reach extension op MSN.be.

De editie 2018 van de Brussels Motor Show was online al een publiekstrekker. Naast de 540.000 bezoekers die ter plaatse gingen kijken, lokte het virtuele bezoek meer dan 135.000 unieke bezoekers via panorama’s, interieurfoto’s en 360° foto’s. Er werden 500.000 page views genoteerd tijdens de duur van het Salon.

Nieuwe oplossingen op Promobutler, MSN en Voetbalkrant/Walfoot

Zoals ieder jaar zijn er displaypacks beschikbaar op de autosites van de regie: Autosalon.be, Vroom.be, Auto55.be, Autofans.be en Autolive.be. Proximus Skynet Advertising pakt daarnaast ook uit met een aantal nieuwigheden. Zo is er een samenwerking met Promobutler voor de verspreiding van de online brochures van de constructeurs. Promobutler verzamelt en verspreidt folders, promotieacties en kortingen die in omloop zijn op de Belgische markt.

Op Voetbalkrant/Walfoot is voor januari nu een native formaat verkrijgbaar.

Ontdek alle pakketten en tarieven rond het Autosalon hier.