Lauren Vansweevelt wordt Client Manager in het L’Oréal team bij GroupM

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf oktober zal Lauren Vansweevelt bij GroupM het team van L’Oréal vervoegen als Client Manager. Hierbij zal ze de mediaplanning verzorgen van het luxesegment. Lauren startte als Junior Media Planner bij OMD en groeide door tot Strategic Communications Manager bij Zenith.

Luxe en designer brands hebben me steeds aangesproken, niet enkel door de mooie producten en mediacampagnes, maar ook wegens zijn aparte marketinguitdagingen”, aldus Lauren Vansweevelt.

Lauren streeft naar een zo groot mogelijke integratie van consumer thinking en creatieve impact. Digitalisering en innovatie horen daar automatisch bij volgens haar. Haar internationale en economische achtergrond helpt haar onderbouwde beslissingen te nemen tijdens het mediaplanningsproces.

De dynamiek binnen de groep is bijzonder aanstekelijk en dat biedt voor talenten zoals Lauren de juiste omgeving om met plezier aan nieuwe projecten mee te werken. Het is altijd fijn om zien dat er magie ontstaat als je de juiste mensen bij elkaar zet”, besluit Gino Baeck, CEO bij GroupM.