One World Radio zet 2023 in met nieuwe programmatie en huisstijl

FacebookTwitterLinkedIn

One World Radio, het radiostation van Tomorrowland, trapt het nieuwe jaar af met een nieuwe programmatie en huisstijl. Naast de vertrouwde stemmen en vaste waarden, starten de 20-jarige Amber Broos, het Nederlandse dj-duo Sunnery James & Ryan Marciano en de Britse radio-dj Ben Malone met hun eigen programma. One World Radio bestaat intussen bijna 4 jaar en is wereldwijd te horen in meer dan 130 landen via Tomorrowland.com en de Tomorrowland App, via DAB+ voor luisteraars in België, Nederland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Malta en via FM in Roemenië en Spanje.

One World Radio (klik door naar onze database voor alle info m.b.t. adverteren) breidt uit met drie nieuwe programma’s en zet voortaan nog sterker in op de start van het weekend. De Australische dj-zussen NERVO presenteren elke vrijdag van 15u tot 17u de Tomorrowland Top 30, een overzicht van de 30 populairste dancehits gekozen door muziekfans over de hele wereld. Vanaf 18u trapt de Britse dj en producer Ben Malone het weekend echt op gang met de beste clubtracks, live aan elkaar gemixt, tijdens zijn nieuwe show ‘Your Friday with Ben Malone’. Tussen 21u en 22u is er elke week plaats voor een andere vaste gast: de Deense dj MORTEN (‘Future Friday’), het Italiaanse duo DJs From Mars (‘Mash-Up Universe’), de Braziliaanse ster Vintage Culture en het Nederlandse duo Sunnery James & Ryan Marciano wisselen elkaar af met hun eigen show. De bekende Nederlandse dj Armin van Buuren sluit vrijdagavond tussen 22u en 22u30 de werkweek af met zijn favoriete muziek in ‘Armin’s Weekend Kick-Off’.

De 20-jarige Amber Broos uit Leuven is er elke tweede zondag van de maand tussen 19u en 20u met ‘Sorry For The Noise’. Amber begon op 12-jarige leeftijd met draaien en trakteert luisteraars op een mix van hits en haar unieke stijl tussen techno, house en Belgische retro-geïnspireerde muziek.

Tot slot kunnen luisteraars uitkijken naar tal van speciale programma’s en uitzendingen in 2023, waaronder ‘The 20 of 2023’ in januari, de vierde verjaardag van One World Radio in februari, unieke live uitzendingen vanop Tomorrowland Winter in maart en de terugkeer van de Tomorrowland Top 1000 in april.