Online nieuwsplatform Flows groeit met dubbele cijfers

FacebookTwitterLinkedIn

Flows.be, het online nieuwsplatform dat dagelijks nieuws brengt voor professionals uit de wereld van het goederenvervoer, noteerde in 2018 dubbele groeicijfers. Zowel het online bereik als het aantal betalende abonnees groeide sterk het afgelopen jaar.

Uit Google Analytics blijkt dat Flows.be, een initiatief van de vzw Havenkoepel en opvolger van de vroegere krant De Lloyd, het afgelopen jaar 2.389.639 pageviews kreeg. In vergelijking met het totaalcijfer van 2017 is dat een groei van 30%. Ook het aantal sessies steeg met 36,4% en kwam uit op meer dan een miljoen in 2018 waarbij de lezer gemiddeld 2,37 pagina’s per sessie bekijkt.

Flows stuurt elke dag minstens één gratis nieuwsbrief uit die ongeveer 12.000 mensen bereikt. De artikels op Flows.be zijn grotendeels vergrendeld en uitsluitend toegankelijk voor betalende lezers. Het aantal betalende logins bij Flows groeide in 2018 eveneens met 16%. Met deze cijfers zet Flows.be de groei van 2017 verder, toen steeg het aantal betalende abonnees met 15% en kende het een groei van 25% qua pageviews.

Bekijk de advertentietarieven en contactgegevens van Flows.be in onze database.