Ogilvy Social.Lab werft Sofie Sermon, Inge Damen en nieuw talent aan in zijn accountteam

FacebookTwitterLinkedIn

Ogilvy Social.Lab heeft onlangs een reeks nieuwe talenten binnengehaald in zijn accountteam. Elise Lauwers en Arthur Vandenberghe gaan er aan de slag als Social Account Executives op verschillende grote merken, terwijl Pauline Forton de rol van Junior Account Executive op zich neemt. Ook Inge Damen en Sofie Sermon mogen zich tot de nieuwkomers rekenen. Inge zal er werken als Senior Account Manager op verschillende merken van de Coca-Colagroep. Sofie Sermon vervoegt het team als Account Director voor globale projecten van klanten zoals Nespresso.

Elise Lauwers begon haar carrière bij FNG Group en eerder liep ze ook al stage bij Essentiel Antwerp. Ze zal werken op merken als Allianz, Sony Pictures en Carrefour Belgium. Arthur Vandenberghe werkte eerder al als stagiair bij Ogilvy Social.Lab. Nu gaat hij er aan de slag op Nespresso Belux en de Nationale Loterij. Pauline Forton doet dan weer haar intrede nadat ze in september afstudeerde.

Sofie Sermon is binnen het Ogilvynetwerk zeker geen onbekende. Zo werkte ze van 2009 tot 2016 bij Ogilvy One in Brussel. Na een tussenstop bij Boondoggle, waar ze verantwoordelijk was voor klanten als De Morgen en Beiersdorf/Nivea, keert Sofie nu dus terug naar Ogilvy Social.Lab. Ze gaat er aan de slag op globale projecten van Nespresso en zal daarnaast ook werken op de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat en Allianz.

Ten slotte vervoegt ook Inge Damen het accountteam op verschillende merken van de Coca-Colagroep zoals Coca-Cola, Fanta en Fuze Tea. Inge begon haar marketingcarrière in 1999. Ze werkte onder meer bij Luon Mechelen en i-Merge Leuven (nu Boondoggle) voor klanten in zowel de B2B- als de B2C-sector, zoals Tiense Suiker, Attentia en SixFlags Europe.