NMBS keert terug naar Space

FacebookTwitterLinkedIn

Na een aanbesteding heeft de NMBS besloten om vanaf januari 2022 de strategie, het advies en de aankoop van haar mediacampagnes aan Space toe te vertrouwen. De mediapitch ging tussen Havas Media, MediaCom, Mindshare en Space. Het uitgaande agentschap is Vizeum (Dentsu).

François Chaudoir, CEO van Space: “Het is met grote vreugde en enthousiasme dat wij de NMBS zien terugkeren naar Space, dat jarenlang met ons agentschap heeft samengewerkt. Mobiliteit is meer dan ooit aan de orde en het feit dat deze historische klant zijn vertrouwen in ons heeft herbevestigd, is bijzonder motiverend en lonend. Deze aanwinst versterkt de lokale verankering van de klantenportefeuille van Space.”

Matthias Dubois, Head of Marketing & Communication bij de NMBS: “In de eerste plaats willen wij de agentschappen bedanken die aan de mediacompetitie hebben deelgenomen. Zij hebben blijk gegeven van een zeer hoog kwaliteitsniveau. Wij zijn blij en enthousiast om opnieuw met Space te werken. Een partner waarmee de samenwerking altijd vruchtbaar is geweest en wiens evolutie, vooral op digitaal vlak, veelbelovend is voor de NMBS.”