Nieuwe structuur Roularta Advertising

FacebookTwitterLinkedIn

Roularta Advertising, de nationale advertentieregie van Roularta Media Group, heeft haar structuur aangepast om beter in te spelen op de dynamische behoeften van de snel evoluerende advertentiemarkt.

Philippe Belpaire, General Manager van Roularta Advertising: “Met deze hernieuwde structuur kunnen we niet alleen beter inspelen op de eisen van de markt, maar ook investeren in innovaties die onze groei op lange termijn stimuleren.”

In het komende jaar zal Roularta Advertising zijn expertise op het gebied van native advertising verder uitbreiden en deze ten dienste stellen van zijn adverteerders. De Brand Studio nam afscheid van Emelie Sannen die sinds begin 2024 aan de slag is als Event & Marketing Executive bij Roularta Healthcare.

Binnen de salesorganisatie zijn er enkele verschuivingen. Eva Polak betreedt het team als Media Expert voor de sector Fashion & Accessoires na bijna 7 jaar expertise in het Lead Generation team. Haar rol wordt overgenomen door Caroline Blommaert, die een tandem zal vormen met Finn Van Deuren als leadgen expert, rapporterend aan Lara Chammah. Chantal Smet wordt de nieuwe Media Expert voor de sectoren Healthcare en NGO, terwijl Steven Grumiau naast zijn huidige rol als Media Expert IT ook de verantwoordelijkheid voor de sector Multimedia op zich neemt. Alle Media Experts rapporteren aan Mireille De Braekeleer (Sales Director).

Alle sales support en backoffice ondersteuning wordt gecentraliseerd in één team onder leiding van Sandra Seghers, die het team van alle adops-experts en accountassistenten aanstuurt.

Binnen het team van Strategy & Innovation, onder leiding van Mark Daemen, neemt Joris De Ryck een nieuwe rol op zich als Head of Ad Tech, met een focus op digitale versnelling. Een nieuwe collega wordt gezocht voor de huidige rol van Product Manager binnen het team van Els Michiels (Product Management, Insights & Communicatie). Het bedrijf neemt afscheid van Olivier Dequinnemaere, die de rol van Research Manager vervulde.

Al deze veranderingen hebben ook tot gevolg dat Betty Osaer de regie verlaat.