Nieuw vakblad voor de Vlaamse groensector en agrarische sector: Handel & Techniek

FacebookTwitterLinkedIn

Handel & Techniek is een nieuw vakblad voor de groensector en agrarische sector in Vlaanderen. Het omvat twee aparte titels die onder één blister verdeeld worden, met name “Handel & Techniek – Groensector” als vakblad voor de complete groensector in Vlaanderen en “Handel & Techniek – Agrarische sector” als vakblad voor de complete agrarische sector in Vlaanderen.

 

Het eerste nummer van de driewekelijkse blister verscheen op 2 juni, waarvan 22.500 exemplaren gratis verdeeld werden naar Vlaamse bedrijven. Handel & Techniek is een uitgave van de Nederlandse Uitgevers Combinatie, kortom NUC. Voor de Nederlandse markt hebben zij een gelijkaardige uitgave.

 

Handel & Techniek – Groensector verstrekt informatie over groenvoorziening en de boomkwekerijsector. Er wordt aandacht besteed aan teelt, markt, sortiment, mechanisatie en bedrijfsvoering. Het richt zich daarmee op tuinaannemers, boomkwekerijen, openbare besturen, groendiensten, tuin- en landschapsarchitecten, boomverzorgingsbedrijven, boseigenaren, dealers, importeurs en fabrikanten van tuin- en parkmachines, loon- en mechanisatiebedrijven, tuinspeciaalzaken, beheerders van sportvelden en golfterreinen en diverse toeleveranciers voor de boomkwekerijsector.

 

Handel & Techniek – Agrarische sector daarentegen richt zich naar bedrijven actief in de rundveehouderij, akkerbouw, varkenshouderij, pluimveehouderij, mechanisatie, loonwerk, grondwerk en foerage. Het bevat nieuws en achtergronden, korte berichten, reportages, interviews en praktijkonderzoek.

 

Meer info vindt u hier.