Molly Verbeeck versterkt het team van Coopr in Antwerpen

FacebookTwitterLinkedIn

Twee jaar na de oprichting van de Belgische afdeling van Coopr, dat al een kantoor in Rotterdam had, mag het PR- en communicatiebureau spreken van een succesvolle start. Het team wordt nu verder uitgebreid om de groeiende klantenportefeuille nog beter te beheren. Molly Verbeeck, voorheen Communication & Brand PR Manager bij Coca-Cola en daarvoor bijna tien jaar aan de slag bij Porter Novelli, komt het team versterken. In de rol van Business Director zal zij haar strategische kennis en ervaring delen met een aantal key accounts, en daarnaast ook nieuwe mogelijkheden op de Belgische markt verkennen.

Dorien Cox, Managing Director van Coopr België: “We voelden al langer dat een sterk senior profiel een enorme aanwinst voor ons team zou zijn. Met de komst van Molly halen we jarenlange ervaring en een sterk strategisch en creatief profiel in huis. Hierdoor kunnen we onze bestaande klanten nog beter helpen met hun communicatievraagstukken, en tegelijkertijd geeft het ons ruimte om te kijken naar nieuwe projecten.”

Molly Verbeeck: “Een agentschap met de juiste attitude, professionaliteit en gedrevenheid zet ik graag mee verder op de kaart. Na een carrière van 15 jaar in grote internationale bedrijven heb ik ongelofelijk veel zin om deel uit te maken van het mooie parcours dat Coopr in België aan het neerzetten is. Samen met klanten onze grenzen en die van het PR-vak verleggen is alvast een passie die we allebei delen.”

Het team in België werd recent nog uitgebreid met de komst van Naomi Vangestel en Julie Geilenkirchen. Samen met Managing Director Dorien Cox vormen zij het team van Coopr België dat onder andere Netflix, Toyota, Innocent Drinks, OnePlus, Domino’s Pizza, Cowboy en VVV Texel tot haar klanten mag rekenen.