MNM zet 2022 in met nieuwe programma’s

FacebookTwitterLinkedIn

MNM, de jongerenzender van de VRT, trapt het nieuwe jaar af met drie nieuwe programma’s. De drie jonge talenten Jarno Boone, Esther Nwanu en Robin Keyaert zijn na de kerstvakantie gestart met hun eigen programma. Ook MNM Party breidt uit met een nieuw programma over Tomorrowland Winter en met een wekelijkse dj-set van Masai.

Esther Nwanu is er elke vrijdag en zaterdag van 16 tot 19 uur met Bouger! Bouger!. Ze houdt de luisteraar gezelschap tijdens het weekend. Esther werd ontdekt bij MNM via de talentendagen en ging van start bij MNM Late Night. Daarnaast presenteerde ze onder meer Marathonradio, MNM R&Beats en MNM Stressed Out.

Robin Keyaert is vanaf 23 januari elke zondag van 16 tot 20 uur te horen op MNM met Robin van de Radio. In zijn nieuwe show is de radio van de luisteraar, met een plaats voor hun verhalen en verzoeknummers. Bij MNM presenteerde Robin BFF, maakte hij de videoreeks A Song For A Friend en samen met Kawtar Ehlalouch nam hij afgelopen zomer de ochtendshow voor zijn rekening.

Van maandag tot donderdag kunnen de MNM-luisteraars Jarno Boone aan het werk horen. Hij neemt het slot van 22 uur tot middernacht voor zijn rekening met het nieuwe programma Hallo met Jarno. Jarno deed ervaring op als publieksopwarmer, geeft commentaar bij NBA-wedstrijden op Eleven Sports en presenteert sinds september 2021 op MNM.

Vanaf vrijdag 14 januari start MNM omstreeks 23 uur met MNM Party: The Road to Tomorrowland Winter met een vooruitblik op de tweede editie van Tomorrowland Winter. En ook op zaterdag verwelkomt MNM een gloednieuwe DJ: Masai, die van 22 tot 23 uur MNM Party voor zijn rekening zal nemen.

In 2022 neemt MNM ook afscheid van één van de vaste waarden. Op 1 april zal Peter Van de Veire voor het laatst te horen zijn op de zender.