Nieuw in het voorjaar op Studio Brussel

FacebookTwitterLinkedIn

Het nieuwe radioseizoen op Studio Brussel is van start gegaan. Luisteraars horen vanaf nu Sam De Bruyn weer elke weekdag op StuBru. Sam presenteert samen met Pien Lefranc – onlangs nog het nieuwe gezicht tijdens DWW Radio in Mechelen – nog tot de paasvakantie de vooravond, terwijl Eva De Roo van haar moederschapsrust geniet. Flo Windey presenteert voortaan haar eigen dagelijks programma van 21u tot middernacht.

Sam De Bruyn presenteerde eerder al van 2007 tot 2015 op Studio Brussel programma’s als Sound of Sam, Zet ‘m op Sam en Vrienden van de Radio. In april 2021 keerde hij al eens terug naar Studio Brussel voor het gelegenheidsprogramma Reizen De Bruyn en in oktober was hij co-host voor De Jaren Nul. Ook nu is de vooravond een korte radio-uitstap. Voor Sam is het even terugkeren naar een oud radiolief, ad interim.

Ik dacht dat Eva De Roo mij als peter van haar verse zoon wou vragen. Bleek dat ze gewoon een interimpresentator zocht om haar te vervangen op de radio. Ik heb uiteraard ja gezegd! En ik ben héél blij dat ik upcoming radiotalent Pien Lefranc mee mag sleuren in dit avontuur. Zij barst van de goesting en heeft een moeiteloze naturel waar elke radiomaker jaloers op zou moeten zijn“, aldus Sam De Bruyn.

Flo Windey ontfermt zich voortaan over haar eigen avondblok op StuBru. Van 21u tot middernacht belt ze met luisteraars en ontvangt ze bekende influencers, TikTokkers en dj’s.

Ze vertelt: “Ik heb superveel zin om de nacht in te duiken met leuke gasten die komen praten over van alles: van muziek en series tot Tinder en openbare toiletten. Ik ben ook heel benieuwd welke gesprekken ik zo laat op de avond kan hebben met luisteraars.

Nieuwe muziekstream Vuurland

Studio Brussel lanceert vandaag een nieuwe digitale muziekstream: Vuurland, met non-stop rustige muziek. De zender versterkt zo zijn digitaal aanbod met een vijfde muziekstream. Vuurland is al langer een programma op Studio Brussel.

Joris Brys: “Je kan de digitale muziekstream Vuurland opzetten wanneer je het rustig aan wil, maar ik zou hem 24/7 laten aan staan. Je hoort er exact dezelfde muziek die ik al bijna 3 jaar in het radioprogramma Vuurland draai op Studio Brussel.

Vuurland vervolledigt het streamingaanbod van de muziekzender waar ook De Tijdloze, Bruut, Hooray en Untz al deel van uitmaken.