Media & Communities – Program – Baeck

ALGEMENE INFO   |    PROGRAMMA  |    PRAKTISCHE INFO   |    INSCHRIJVEN

Panelgesprek – A Passion for Building Communities (NL)

MODERATOR

Gino Baeck is een gepassioneerde communicatiespecialist. Hij combineert zijn rol als CEO bij GroupM Belgium met de functies van CEO Mindshare Belgium, ondervoorzitter van de UMA vereniging (United Media Agencies), lid van de raad van bestuur van EFFIE Belgium, docent op de EMS/EHSAL Management school en gastspreker bij de Unie van Belgische Adverteerders.

Gino Baeck heeft 23 jaar ervaring binnen het vak van communicatie. Hij startte zijn carrière bij De Persgroep als Product Manager. Na één jaar verhuisde hij naar Sanoma waar hij aan de slag ging als Sales Manager. Twee jaar later werd hij gepromoveerd tot eindverantwoordelijke voor alle nieuwe projecten bij Sanoma en bleef er zes jaar werken. Zijn passie voor media in het algemeen bracht hem in 2001 naar Mindshare. Acht jaar lang werkte hij trouw voor het mediabedrijf en werd hij op internationaal niveau in de gaten gehouden. Vervolgens promoveerde hij in 2009 tot CEO van Mindshare. Nog zes maanden later kreeg hij de missie om Maxus te lanceren. In 2015 promoveerde hij opnieuw, tot CEO van GroupM.

Vandaag is Mindshare in uitstekende vorm. Maxus is het tweede grootste agentschap in de groep. De afgelopen zeven jaar heeft GroupM verder heel wat awards gewonnen in allerlei categorieën (strategy, creativity, social, digital, performance).

 

< Terug