Mblad, een nieuw Vlaams magazine over milieu, duurzaamheid en innovatie

FacebookTwitterLinkedIn

In januari verschijnt de eerste editie van Mblad: een nieuw magazine helemaal gewijd aan milieu, duurzaamheid en innovatie.

 

De nieuwkomer in het Vlaamse medialandschap richt zich tot al wie in deze domeinen beroepshalve actief is of ermee te maken heeft, en bij uitbreiding tot iedereen die de zorg om een duurzame toekomst deelt. Het behandelt onderwerpen als duurzaamheid, klimaatverandering, groene economie en hernieuwbare energie.

 

Mblad verschijnt zes keer per jaar en is een uitgave van Pantarein Publishing. Dit publicatiebureau – gespecialiseerd in duurzaamheid, wetenschap en technologie – maakt al jaren magazines in opdracht van bedrijven en overheid. Met Mblad geeft Pantarein nu voor het eerst een eigen tijdschrift uit dat 36 pagina`s telt en steunt op de vier pijlers innovatie, beleid, bedrijf en maatschappij.

 

Uitgever Katelijne Norga: “Duurzame ontwikkeling staat steeds hoger op de politieke agenda. Ook in Vlaanderen is er heel wat ondernemingszin en creativiteit waarmee bedrijven, overheden en organisaties vorm willen geven aan een duurzame toekomst, een welvarende economie en een gezond leefmilieu. Die initiatieven gericht op de wereld van morgen wil Mblad in woord en beeld tot bij zijn lezers brengen”.

 

Reclametarieven binnenkort beschikbaar in MediaSpecs!