Martine Tempels verlaat Telenet

FacebookTwitterLinkedIn

Martine Tempels, Executive Vice President Telenet Business, heeft beslist het bedrijf na 12 jaar te verlaten. Ze kiest voor een nieuwe stap in haar professionele loopbaan en wil haar expertise in IT en telecom buiten Telenet laten renderen. Martine Tempels was 10 jaar lid van het Senior Leadership Team van Telenet.

In een open brief kondigde ze zelf haar vertrek aan:

Beste,

We leven in boeiende tijden. Wat normaal gesproken jaren zou hebben geduurd, heeft zich dit jaar voltrokken in luttele maanden. De tijd zal leren welke veranderingen daadwerkelijk blijvend zijn, maar één ding staat vast: de pandemie heeft de inspanningen op het gebied van digitale transformatie naar een niveau gebracht dat niemand een jaar geleden zag aankomen.

De toekomst is er één van uitdagingen en opportuniteiten. Omdat ik hier ten volle deel van wil uitmaken en zelf verantwoordelijkheid wil dragen, kies ik voor een nieuwe wending in mijn professionele loopbaan, een vervolgverhaal op het werk dat ik jarenlang bij grote nationale en internationale tech-bedrijven heb gedaan.

Ik had het voorrecht om de voorbije 12 jaar te werken bij Telenet en 10 jaar deel uit te maken van het executive team. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik kreeg om Telenet Business te laten uitgroeien tot een sterke en 100% klantgerichte B2B-speler op de Belgische markt. Ik kijk tevreden terug op mijn rol bij de uitbreiding van ons traditionele aanbod van telecomdiensten met Cloud-, Cybersecurity en IT-oplossingen. Daarnaast kon ik mijn grote passie ontwikkelen, nl. het coachen en begeleiden van jongeren in de wereld van IT.  De maatschappelijke waarde van projecten zoals CoderDojo en STEM, valt niet meer te ontkennen. 

Ik blijf de volgende maanden mijn huidige rol als Executive Vice President Telenet Business SME/LE opnemen tot mijn opvolger wordt aangesteld. Samen met het Telenet Business team zorgen we dan voor een naadloze overgang zodat jullie – al onze klanten – in goede handen blijven. 

Ik bedank jullie alvast van harte voor het vertrouwen in onze samenwerking!

Met vriendelijke groeten,

Martine Tempels