Marc Duijndam benoemd als nieuwe CEO van Sanoma Media België & Nederland

FacebookTwitterLinkedIn
Marc Duijndam

Marc Duijndam (48) wordt op 1 januari 2018 aangesteld als CEO van Sanoma Media in België en Nederland. Marc Duijndam volgt daarmee Peter de Mönnink op die eerder al zijn overstap naar Talpa aankondigde. Marc Duijndam rapporteert in zijn nieuwe rol aan Sanoma CEO en President, Susan Duinhoven.

Marc Duijndam is momenteel CEO van Funda, de grootste Nederlandse vastgoed website. Eerder was hij de eerste Country Director van Google Benelux, adviseur van het Europese management bij de opstart van LinkedIn in de Benelux en andere commerciële functies bij diverse mediabedrijven. Marc is tevens commissaris bij de online bedrijven Vonq en Inshared, alsmede in Relay42 en Holland Venture.

“Ik kijk ernaar uit om bij Sanoma te gaan werken. Het grote portfolio van bekende en door de consument geliefde merken biedt alle kansen voor een verdere crossmedia-ontwikkeling. Na zo lang te hebben gewerkt bij pure-play online bedrijven, ben ik erg enthousiast om voor zo’n groot portfolio van diverse media-activiteiten verantwoordelijk te zijn”, zegt Marc Duijndam.