Landbouwleven presenteert RULA.be: een platform voor online handel in landbouwmachines

FacebookTwitterLinkedIn

Uit een recent lezersonderzoek blijkt dat landbouwers een enorme interesse tonen in de aan- en verkoop van gebruikte landbouwmachines. Op deze markt zit meer dan de helft van de lezers van Landbouwleven / Le Sillon Belge. Uit het onderzoek blijkt tevens dat bijna 20% van hen minimaal één keer per jaar zulke landbouwmachines koopt of verkoopt.

Om aan deze stijgende vraag te voldoen, heeft Landbouwleven RULA.be ontwikkeld, een nieuw exclusief platform voor de verkoop van landbouwmachines.

Op de website kunnen boeren en dealers hun materialen met een paar klikken te koop aanbieden in een veilige omgeving. Bovendien heeft elke dealer een speciale pagina met het volledige aanbod in zijn segment. Gekoppeld aan de Belgische markt, neemt RULA.be ook zijn plaats in het gedeelte “Advertenties van de week” van de krant in en vormt zo de link tussen de website en de printedities Landbouwleven en Le Sillon Belge. Deze synergie maakt het mogelijk om de zichtbaarheid van landbouwmachines en materialen die op RULA.be te koop worden aangeboden, verder te vergroten.

RULA.be zal tijdens de 71e editie van Agribex in Brussels Expo officieel worden gepresenteerd.