Jongerenzender NRJ geeft zendtijd aan verenigingen: Shout Out, vanaf maandag 20 april

FacebookTwitterLinkedIn

Nog zeker tot 3 mei zitten we allemaal in ons kot. NRJ geeft in Shout Out met Emma Salden daarom vanaf maandag 20 april tot eind mei tussen 12u en 14u twee uur zendtijd aan clubs, verenigingen en sportbendes. Zij kunnen NRJ laten weten wie een extra shout out verdient.

Hoe zag het weekend eruit als de vereniging op stap ging en de zotste dingen deed? Welke plannen heeft de vereniging, sportclub enz. aan de kant moeten zetten? Net als de rest van de wereld staat ook het verenigingsleven in heel Vlaanderen op non-actief. Ook alle fuiven, BBQ’s en benefieten staan on hold.

Deelnemers kunnen zich aanmelden met de vereniging om te vertellen wat en wie ze missen. Ze kiezen de platen en laten daarbij weten wie NRJ nog extra aandacht kan geven. Zoals de slager die voor het vlees op de jaarlijkse BBQ zou zorgen, de naaisters van de kostuums voor de dansvoorstelling, de drukker van de T-shirts enz. NRJ zal die mensen een helpende hand reiken. Zo kunnen zij dankzij de vereniging hun boodschap kwijt.