The Oval Office versterkt communicatieteam met vier nieuwe collega’s

FacebookTwitterLinkedIn

The Oval Office heeft zijn communicatieteams versterkt. Céline de Vreese, Ana Galeano, Sofie Cole en Wietse Van den Eede mogen zich voortaan Officers noemen.

Céline de Vreese komt van bij Van de Velde waar ze de rol van Brand Communications Manager PrimaDonna vervulde. Bij The Oval Office werkt ze als Account Manager op Pineau des Charentes, AB Inbev en BNP Paribas Fortis.

Ana Galeano werkt als Senior Project Manager op de accounts van BMW en KBC. Ana komt van Worldline Financial Services waar ze als Business & Management Consultant onder meer instond voor interne communicatieprojecten en evenementen.

Sofie Cole werkte voorheen als Project Manager bij TinQwise. Bij The Oval Office is ze Project Manager en werkt ze samen met Account Managers Elien Van Baelen en Egon Buyck op klanten als Natuur en Bos, UHasselt, VITO en Vlaamse Overheid.

Wietse Van den Eede was voorheen communicatiemedewerker bij de Regie der Gebouwen. Bij The Oval Office werkt hij als Project Manager op communicatieopdrachten voor BNP Paribas Fortis, Elia, Pineau des Charentes en Delhaize.