Het nieuwe uitzendschema van Vivacité

FacebookTwitterLinkedIn

Vivacité heeft ook enkele veranderingen aangebracht in hun programmaschema. ‘On n`est pas des pigeons`, (ma-vr 11-12u) het consumentenprogramma op La Une krijgt een verlengstuk op de radio. Het wordt daarmee het eerste crossmediaal programma binnen de RTBF. Het principe van het programma blijft hetzelfde maar er is alleen een verschil in het medium. Op de radio is meer interactiviteit mogelijk zoals reacties op het televisieprogramma van de dag ervoor.

 

Twee programma`s uit het zomerrooster worden meegenomen in het najaar: ‘L`ABC des Hits` (di-vr 18-20u en zo 10.30-13u) brengt een overzicht van hits uit 60 jaar popmuziek. ‘La Grande Evasion` (zat 13-15u) is een ontdekkingstocht naar de mooiste plekjes in Europa.

 

‘A Vos Posts` is een nieuwe afspraak op zondagavond (18-19u) dat terugkomt op de actualiteit van de voorbije dagen. Dit wordt gepresenteerd door Régine Dubois en Jérôme de Warzée.

 

Vivacité blijft ook sport brengen. De voetbalprogramma`s veranderen wel van bezetting. In ‘Y a pas que le foot` (zat 17-18u) krijgt Régine Dubois de hulp van Banjamin Deceuninck. In ‘Complètement Foot` op zondag zullen Pascal Scimé en David Houdret versterkt worden worden met Rodrigo Beenkens en Thierry Luthers.