Guillaume Collard nieuwe CEO van RTL Belgium

FacebookTwitterLinkedIn

Maandag 13 juni was de officiële start van het mandaat van Guillaume Collard als CEO van RTL Belgium. Hij volgt daarmee Philippe Delusinne op die tot april 2023 bestuurder blijft.

Sinds 2016 bekleedde Guillaume Collard sleutelfuncties bij Eleven Sports: Managing Director BeLux, lid van de Raad van Bestuur en Chief Rights Acquisition & Distribution. Voordat hij bij Eleven Sports aan de slag ging, was hij bij Proximus verantwoordelijk voor innovatie, waarna hij zich specialiseerde in het contentaanbod en eindigde als Head of Strategy & Content Enhancement.

Guillaume Collard, CEO RTL Belgium: “Ik ben vereerd om me aan te sluiten bij RTL Belgium, een mediabedrijf dat zeer sterke content en merken aanbiedt die diep geworteld zijn in ons dagelijks leven. De kansen en uitdagingen die moeten worden aangegaan zijn talrijk en ik ben blij om een dergelijk project te starten in samenwerking met al onze teams in een snel veranderend ecosysteem.”

Philippe Delusinne, Bestuurder RTL Belgium: “Begin dit jaar vierde ik 20 jaar aan het hoofd van RTL Belgium, een uitzonderlijk professioneel en persoonlijk avontuur. Nu geef ik de fakkel door aan Guillaume Collard en wens ik hem het allerbeste.”