Folder van het Jaar: CASA, Aldi, Media Markt, Gamma en Kruidvat vallen in de prijzen

FacebookTwitterLinkedIn

Een nieuwe strategie, een nieuw distributiecentrum en een nieuwe folder – interieurketen CASA spaarde kosten noch moeite om zich de voorbije jaren volledig heruit te vinden. Tijdens RetailDetail Night werd de nieuwe folder van CASA daarom door een 6-koppige vakjury uitgeroepen tot Folder van het Jaar 2019, een verkiezing door BD myShopi en partners. De eer viel eerder ook al de folders van o.a. Media Markt en Delhaize te beurt.

De vakjury bestond uit experts uit de academische, journalistieke, printing-, retail- en marketingwereld. Die lauwerde CASA voor het integreren van advies door haar interne experts – wat een band schept met de medewerkers van de interieurketen – alsook voor de manier waarop de CASA-folder de nieuwsgierigheid weet te wekken om vervolgens de fysieke winkel te bezoeken. In tijden waarin retailers onder druk staan van e-commerce heeft CASA daarmee een sterke troef in handen.

Ook de folders van Aldi (Supermarkten), Media Markt (Elektro & telecom), Gamma (Home, DIY, tuin & dier) en Kruidvat (Beauty, lifestyle & merken) vielen in de prijzen. Zij gingen tijdens het pre-event Consumer Activation Forum met de consumentenprijzen aan de haal in hun respectievelijke categorieën.