Evi Coune wordt PR Director bij Lewis België

FacebookTwitterLinkedIn

Begin dit jaar koos Lewis België ervoor om zich voortaan als een volledig geïntegreerd communicatiebureau te gaan positioneren. Naast public relations werd ook marketing toegevoegd aan het aanbod, om zo een volledig communicatiepakket te kunnen aanbieden. In die optiek werd Maaike Linssen aangesteld als Marketing Director.

Om het nodige evenwicht te creëren in het PR-team, ging Lewis België op zoek naar een nieuwe PR Director. Met Evi Coune wordt iemand aangeworven met 13 jaar ervaring in de PR-wereld die tot voor kort aan de slag was als Senior PR Consultant bij LVTPR.

Evi Coune: “Ik kon me meteen helemaal vinden in de waarden van Lewis. Net daarom kijk ik er enorm naar uit om de recente koerswijziging naar een volledig geïntegreerd communicatiebureau mee vorm te geven.”

Jeroen Rigole, Vice President voor België en Frankrijk: “We zijn enorm blij dat iemand van het kaliber van Evi onze rangen komt versterken. Haar netwerk en expertise zullen zeker bijdragen tot een verdere groei voor ons kantoor in Antwerpen.”