Eleven Sports Network maakt topvoetbal (en meer) ook beschikbaar op computer, tablet en mobiele telefoon

FacebookTwitterLinkedIn

Eleven Sports Network heeft zijn distributie in België uitgebreid met de lancering van een nieuw online platform. Hiermee is het premium sportaanbod van de zenders voortaan beschikbaar voor alle sportfans waar en wanneer zij dit willen.

 

Kijkers kunnen gebruik maken van de online diensten van Eleven Sports Network via een weekendpas, maand- of jaarabonnement en kunnen dit ook buitenshuis doen op hun computer, tablet en mobiele telefoon.

 

“Het is meer dan ooit belangrijk dat de consument op een flexibele manier naar programma`s kan kijken en dat geldt zeker ook voor sport. We zijn bijzonder verheugd dat we dit met ons gloednieuw online platform kunnen verwezenlijken”, aldus Anouk Mertens, Managing Director van Eleven Sports Network Belgium. “Distributie via internet is voor ons een strategische keuze, omdat we zo een breder publiek kunnen aanspreken én een beter inzicht krijgen in de wijze waarop abonnees onze programma`s consumeren. De lancering van dit platform bevestigt ons engagement om onze fans op een toegankelijke manier topsport van over de hele wereld aan te bieden.”

 

“Vanaf dag één is het de bedoeling van ons netwerk om de sportbeleving van de fans te perfectioneren en een zo breed mogelijk publiek aan te spreken”, voegt Danny Menken, Group Managing Director van Eleven Sports Network, hier aan toe. “Ons Belgisch online platform maakt dit mogelijk en biedt miljoenen sportfans de gelegenheid om hun favoriete sporten te bekijken waar en wanneer ze dat willen.”