Digitaal reisplatform Grande.be wordt geherlanceerd

FacebookTwitterLinkedIn

De herlancering van het reisplatform Grande.be werd eind vorig jaar al aangekondigd (Hot News 24/11/2015) en start vandaag ook officieel.

 

De waarden en ambities blijven dezelfde als voorheen: sterke reportages, hotelbesprekingen en een voorstelling van de leukste bestemmingen. Momenteel zijn er op Grande.be al 1.800 hotels en 600 reisreportages terug te vinden. Via de website kan je rechtstreeks boeken bij een hotel, het hotel contacteren of de site van het hotel raadplegen.

 

Alle hotelbesprekingen en -evaluaties zijn afkomstig van professionele en onafhankelijke reporters. De informatie op de website en in de hotelfiches wordt dus niet beïnvloed door commerciële belangen of samenwerkingen. Grande.be richt zich overigens puur op Vlaamse gebruikers met enkel Vlaamse reportages, Vlaamse commentaren en Vlaamse aanbiedingen.

 

Adverteerders hebben de mogelijkheid om een Partner Package aan te gaan tot het einde van het jaar, of op maandbasis campagnes via IMU of native ads te boeken. Als promotie om de lancering in de verf te zetten, wordt er voor voor elke bestelling in juni een korting van 50% op het tarief gegeven en zijn alle views boven de 100.000 per maand gratis. Het totale aantal advertentieposities is beperkt tot vijf.

 

Meer info in MediaSpecs!