Deezer België kiest Targetspot voor zijn inventaris

FacebookTwitterLinkedIn

Targetspot, specialist op het vlak van digitale audioreclame, versterkt zijn partnerschap met Deezer, wereldwijde aanbieder van audiostreaming. De nieuwe overeenkomst omvat nu ook de monetisatie van de inventaris voor gratis gebruikers in België. Het vervolgt op reeds bestaande partnerschips met Targetspot in de VS, Canada, Italië, Spanje en Nederland. Targetspot zal vanaf heden de volledige Deezer-inventaris in België op prioritaire basis commercialiseren.

“We zijn opgetogen en hebben ook het vertrouwen om Targetspot aan onze inventaris in België toe te vertrouwen, zowel voor ons segment muziekstreaming als voor het snelgroeiend segment podcasts”, onderstreept Jeremy Van Mullem, Programmatic Sales Lead van Deezer.

Frédéric De Cooman, Country Director BeLux van Targetspot: “Deezer zal ons in staat stellen om adverteerders de mogelijkheid te bieden om hun boodschap te verspreiden bij een kwalitatief en betrokken audiopubliek, via verschillende targetingcriteria en via verschillende acties.”