A.S. Adventure komt op 27 november met avontuurlijke podcast ‘Grensverleggers’

FacebookTwitterLinkedIn

Gewone mensen die buitengewone dingen doen. Zo klinkt het in de podcast ‘Grensverleggers’, die op 27 november door A.S. Adventure wordt gelanceerd. Hierin gaat presentator Pieter Embrechts het gesprek aan met mensen die geen angst hebben om hun grenzen te verleggen of om nieuwe dingen te ontdekken.

Podcasts zijn een grensverleggend medium. Ze vergroten en versterken ons bereik over alle generaties heen”, aldus Didier Neyt, Marketing Director van A.S. Adventure.

In de pilootaflevering licht reisfotografe Ann Cools toe hoe ze als jonge fotografe haar grenzen verlegt en toont ze de wereld van duiken zonder zuurstof. Op 20 december volgt de tweede aflevering van de podcast. Daarin trekt Pieter Embrechts de bossen in en gaat hij op pad in de natuur.

A.S. Adventure is een outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen en beschikt eveneens over het driemaandelijks ‘A.S. Magazine’. De podcast is een project in samenwerking met het content agency HeadOffice en de podcast divisie van Mediahuis ‘Uitgesproken’.