De Persgroep Publishing neemt Spaargids.be/Guide-Epargne.be over

FacebookTwitterLinkedIn

De Persgroep Publishing (dPP) breidt zijn Online Services verder uit met Spaargids.be/Guide-Epargne.be.

 

Spaargids.be/Guide-Epargne.be werd in 2006 opgericht en is intussen uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke financiële vergelijkingssite van het land. De website bundelt neutrale en betrouwbare informatie over diverse financiële producten en helpt consumenten via handige tools om de meest voordelige te kiezen. De Persgroep Publishing neemt 100% van de aandelen over en zet haar strategie verder om te investeren in innovatieve bedrijven en deze te versterken met de kracht die dPP heeft op vlak van content, marketing en sales.

 

Met de overname komt oprichter Kristof De Paepe aan boord bij de Persgroep Publishing. Hij zal instaan voor de verdere groei en het maximaal ontwikkelen van nieuwe producten.

 

Kristof De Paepe: “De samenwerking met de Persgroep Publishing is goed nieuws voor onze bezoekers en in het algemeen voor iedereen die transparant wil vergelijken. De bestaande aanpak van Spaargids.be en Guide-Epargne.be blijft behouden en dankzij de ondersteuning van de Persgroep gaan we nieuwe productvergelijkingen en bijkomende tools kunnen lanceren, met een snelheid en visibiliteit die tot voorheen niet mogelijk was”.

 

De nieuwe website wordt ondergebracht binnen de afdeling Online Services waartoe ook de websites Vacature.com, RegioJobs.be en Tweakers.net behoren.

 

Dirk Dewulf, General Manager Online Services: “Een site als Spaargids.be is een perfecte toevoeging aan de portfolio van de Persgroep Online Services. Spaargids.be is een onafhankelijke speler met hoogwaardige content en een heel actieve community. We zijn er van overtuigd dat het samengaan Spaargids.be in staat zal stellen om te focussen op verdere groei. Bovendien biedt deze integratie de lezers en surfers van onze media toegang tot sterke en onafhankelijke financiële content en tools”.