De drie finalisten van Het Slimste Reclamebureau ter Wereld zijn bekend

FacebookTwitterLinkedIn

Ads & Data gaat dit najaar voor de eerste keer op zoek naar Het Slimste Reclamebureau ter Wereld. Erik Van Looy zelf en Bart Cannaerts mochten het startschot geven voor deze wedstrijd. Tijdens de online voorronde streden 32 reclamebureaus om de titel. De wedstrijd werd gewonnen door iO, gevolgd door Hannibal en LDV United. Deze drie stoten door naar de finale die binnen twee weken zal gespeeld worden. De top 5 werd vervolledigd door Boondoggle en TBWA.

De finalisten zetten de strijd om de titel van Het Slimste Reclamebureau ter Wereld verder  op 4 november. De grote finale zal in de tv-studio in Vilvoorde worden gespeeld. Zoals het een echte aflevering van De Slimste Mens ter Wereld betaamt, zal er naast Erik Van Looy ook een jury aanwezig zijn. Bart Cannaerts en Amelie Albrecht zullen professioneel jureren.

De finale wordt ook opgenomen om nadien op donderdag 10 november uit te zenden op GoPlay.

“Ads & Data draagt creativiteit hoog in het vaandel én geen betere manier om alle creatievelingen uit de reclamesector samen te brengen dan een ludieke ‘reclameversie’ van De Slimste Mens ter Wereld te organiseren. Het enthousiasme om deel te nemen aan Het Slimste Reclamebureau ter Wereld was bijzonder groot, iets waar we aangenaam verrast door waren. Maar liefst 32 reclamebureaus schreven zich in om de legendarische quiz van Erik Van Looy mee te spelen. Ik wil de drie finalisten dan ook van harte proficiat wensen. Nu is het uitkijken naar de ongetwijfeld spannende finale”, vertelt Els Vercauteren, Creative Concepts Director Ads & Data Brand Studio.