BeContent helpt Scapa met zijn content marketing

FacebookTwitterLinkedIn
scapa magazine

Scapa besliste vorig jaar om af te stappen van hun lookbook en in te zetten op content marketing. Hiervoor vroeg het modemerk om de expertise van BeContent.

Om de Scapa-collecties nog beter in de kijker te zetten, creëerde en realiseerde BeContent een nieuw lifestylemagazine. BeContent wil trouwe klanten meer betrekken bij de Scapa way of life, maar ook nieuwe fans aantrekken. Er wordt niet alleen ingezet op de waarden van Scapa, zoals de superieure kwaliteit en duurzaamheid, maar ook de traditie- en familiewaarden komen in het magazine aan bod.

Scapa Magazine telt 144 pagina’s en biedt een mix van mode en interieur, maar ook beauty, lifestyle en cultuur krijgen hun plek. Bovendien geven exclusieve interviews met designers, stylisten en modellen nieuwe inzichten en inspiratie. Het magazine verschijnt twee keer per jaar op in totaal 100.000 exemplaren.

Momenteel ligt de tweede editie van het gratis magazine in de Scapa-winkel. Voor het zomernummer ging Scapa de zon achterna en maken de lezers kennis met gepassioneerde mensen zoals de Binda-broers, topmodel Wouter Peelen, fashionista Sofie Valkiers en verantwoordelijke Scapa Home Laurence Maes. Komen ook aan bod: een reisreportage over Puglia en de exquise zuiderse gerechten, alsook een artikel over glamping op z’n Afrikaans.

De advertentiemogelijkheden vindt in MediaSpecs!