Zet uw videoproductie in de kijker op het Belgian Corporate Video Festival

FacebookTwitterLinkedIn
BCVF17

Het Belgian Corporate Video Festival bekroont elk jaar de beste videoproducties die bedrijven en organisaties realiseren om hun interne en externe communicatiedoelstellingen te versterken. Vorig jaar ontving dit bedrijfsfilmfestival een recordaantal inzendingen van bijna 400 deelnemende films. Meer dan 600 bedrijfsleiders, communicatieprofessionals, marketeers en videoproducenten woonden de awardshow bij in Kinepolis Brussel.

De praktische uitwerking van dit festival gebeurt door een groep laatstejaarsstudenten Public Relations van AP Hogeschool en Kanaal Z.

Op 1 juni staat de 18de editie op de agenda in Kinepolis Brussel. Bovenop de awardsuitreiking en netwerkreceptie zal in de namiddag een beurs plaatsvinden waarop producenten van corporate video zich kunnen voorstellen aan een breed B2B-publiek waaronder tal van communicatieprofessionals.

Beschikt uw organisatie over een videoproductie die gerealiseerd werd voor interne of externe communicatiedoeleinden? Aarzel dan niet en maak kans op een award in één van de acht categorieën. Daarbovenop kan uw bedrijf ook meedingen naar twee Grand Prix en vijf Special Awards. De inschrijvingstermijn loopt tot en met 10 maart.

Eind april buigt een professionele jury – onder voorzitterschap van Karolien Poels (Universiteit Antwerpen) en Jean-François Raskin (IHECS en RTBF) – zich over de inzendingen en maakt ze de genomineerden per categorie bekend.

Meer info, inclusief wedstrijdreglement en inschrijfformulier, vindt u op www.bcvf.be.