Laden Evenementen

UBA Book It: Pensez-vous vraiment savoir négocier ?

13:30 - 14:30
FacebookTwitterLinkedIn

Tijdens een online meeting nemen we u mee naar de essentie van relevante nieuwe boeken over marketing en communicatie. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven maakt UBA een selectie van relevante boeken. Vervolgens nodigen we de auteur uit om de krachtlijnen van het boek toe te lichten in een videomeeting. Zo bent u meteen mee met de boeken die ertoe doen.

Pensez-vous vraiment savoir négocier ?: Communicatie, psychologie en neurowetenschappen om vooroordelen, tactieken en manipulaties te counteren (Michel Rozenberg)

Er zit een onderhandelaar in ieder van ons. Hetzij verscholen in de diepten van onze complexiteit, hetzij eerder oppervlakkig, klaar om het woord te nemen. Het is een deel van onszelf dat door een bijzondere situatie wordt getriggerd of aan de omstandigheden van het leven zelf wordt overgeleverd en dat in werking wordt gezet door technische en mentale mechanismen. Onderhandelen doe je niet à l’improviste. Het is het resultaat van een combinatie van discipline, geheugen, gezond verstand en een stevige dosis kennis van het menselijk functioneren. Dit boek staat boordevol anekdotes en bevat een schat aan direct inzetbare instrumenten die voortvloeien uit de eigen ervaringen van de auteur. De bedoeling is om de beste onderhandelaar in u naar boven te halen om zoveel mogelijk waarde te creëren aan de onderhandelingstafel en niet ten prooi te vallen aan toxische manipulaties, concurrentietactieken of de eigen vooroordelen.