Laden Evenementen

UBA Book It: Dit is Content Marketing (Online)

13:30 - 14:30
FacebookTwitterLinkedIn

Tijdens een online meeting nemen we u mee naar de essentie van relevante nieuwe boeken over marketing en communicatie. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven maakt UBA een selectie van relevante boeken. Vervolgens nodigen we de auteur uit om de krachtlijnen van het boek toe te lichten in een videomeeting. Zo bent u meteen mee met de boeken die ertoe doen. Deelname aan een UBA Book It is gratis.

Dit is Content Marketing
door Bart Lombaerts, Wouter Temmerman, Koen Denolf en Michel Libens

In enkele jaren tijd heeft content marketing zijn imago van ‘shiny new thing’ afgeworpen en is het ‘one of the gang’ geworden. Bedrijven en merken die deze techniek niet inzetten zijn tegenwoordig eerder uitzonderingen.

De term ‘techniek’ is intussen te eng geworden. Stilaan groeit het besef dat content marketing meer is. Het groeit uit tot een mindset, die niet enkel past op uw blog of in uw nieuwsbrief, maar die u kunt doortrekken in uw volledige marketing- en communicatieaanpak.

Vier jaar na hun eerste boek over content marketing – waarvan meer dan 2.000 exemplaren verkocht werden – brengen vier Belgische experts hun inzichten, methodes en bedrijfsgeheimen samen voor een nieuw basiswerk over dit onderwerp, geschreven vanuit hun eigen ervaring.

Met interviews van internationale experts als Ann Handley, Robert Rose, Andrew Davis en Jesper Laursen. Met meer dan 200 cases en voorbeelden. Met concrete tips voor startende én ervaren content marketeers.