Laden Evenementen

Content Republic: Native Podcasts (Webinar)

13:00 - 14:00
FacebookTwitterLinkedIn

Podcasts zijn aan een sterke opmars bezig. Meer en meer Belgen luisteren in de wagen, op het openbaar vervoer en zelfs thuis naar inspirerende podcasts. 21% verkiest podcasts boven radio en dit vaak met het doel om iets bij te leren (66%). Hierbij vindt 17% het belangrijk dat er een sterk merk achter een podcast staat (Rapport Digimeter 2020).

Vernieuwende en creatieve formats zoals native podcasts vormen een krachtige aanvulling op klassieke advertising om een specifieke boodschap naar stakeholders over te brengen.

Tom Michiels, director van Content Republic, neemt u tijdens dit gratis webinar mee doorheen de verschillende mogelijkheden van podcasts:

  • Welke opportuniteiten zijn er om uw merk te linken aan een podcast?
  • Bereik uw doelstellingen door in te zetten op podcasts.
  • Hoe werkt het concreet? Aan welke best practices houdt u het best vast?

Content Republic, de branded content divisie van Trustmedia, zette het voorbije jaar sterke native podcasts en podcastreeksen in de markt. Klanten als Agoria, Belfius, EY, Salesforce, Telenet deden beroep op de expertise van Content Republic om hun verhaal en expertise tot bij de juiste doelgroep te brengen.

Een handig webinar waarmee u op het einde concrete tips in handen heeft om podcasts en podcastreeksen in te zetten als doelgerichte en impactvolle communicatietool. Neem luisteraars mee doorheen uw expertise en breng zo uw verhaal op een behapbare, duidelijke en snackable manier. En dit in een medium dat 24/7 beschikbaar is.

Om het event in het Frans te volgen, klik hier.