Laden Evenementen

WE MEDIA Seminar: Virtual Worlds

10:00 - 11:00
FacebookTwitterLinkedIn

Virtueel vergaderen, opleidingen en evenementen organiseren, de vraag ernaar stijgt alleen maar. Het ziet ernaar uit dat de toekomst ook op dit vlak hybride wordt, een mengvorm van live en virtueel. Daarom organiseert WE MEDIA samen met de Thomas More Hogeschool een meer diepgaand en interactief seminarie over de mogelijke toepassingen van de meest gebruikte en populaire virtuele platformen, enkel voor leden.

Exclusief voor WE MEDIA leden zullen de experten van Thomas More op 27/05 van 10u tot 11u een gratis demonstratiesessie organiseren waarbij ze de belangrijkste virtuele platformen zoals Hoppin, Virbela, Wonder en een aantal andere alternatieven kort zullen toelichten en demonstreren. Bij elk platform zullen we stilstaan bij de voorwaarden alsook de voor- en nadelen. Bovendien is er ruimte voorzien voor individuele vragen van de deelnemende bedrijven.

Het seminarie maakt deel uit van het onderzoeksproject Virtual Worlds waarmee Thomas More in kaart wil brengen welke virtuele platformen het meest geschikt zijn om een rijkere, meer persoonlijke en interactieve beleving te creƫren voor digitale events en opleidingen.

Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt tot 15 voor een optimale virtuele beleving en interactiviteit. Inschrijving voor leden van WE MEDIA.