Laden Evenementen

FeWeb SummerEvent

16:00 - 18:30
FacebookTwitterLinkedIn

We maken van het SummerEvent één groot eXperience Lab, waarbij je zelf kiest over welke topics je samen met je sectorgenoten ervaringen deelt, kennis vergaart en plannen maakt. Zo laat je je FeWeb-netwerk écht werken.

Maak je eigen eXperience Lab – Een eXperience Lab is een groep leden die van elkaars ervaringen leren, samen kennis vergaren van externe experten en gezamenlijke projecten opzetten. De groep bepaalt de focus en het traject, FeWeb faciliteert. Dit traject kan bijvoorbeeld regelmatige meetings (eventueel met externe experten) omvatten, het opzetten van een onderzoek, een gezamenlijk project, etc.

De eerste stap nemen we tijdens het FeWeb SummerEvent: samen met je sectorgenoten maken we concrete plannen.

  • wil je weten hoe andere agencies/starters/freelancers projecten beheren, hun groei plannen of hun sales aanpakken?
  • wil je samen met andere ux/automation/performance/…-experten kennis delen?
  • of van elkaar en externe experts leren hoe je een SaaS-tool succesvol in de markt zet?

Eens je de focus van je eXperience Lab vastlegt, engageert FeWeb zich om extra deelnemers te recruteren om zo een eerste meeting te organiseren.

Wat kan je verwachten van het SummerEvent?

Tijdens het SummerEvent XL werk je het plan van je eigen eXperience Lab uit. Je bepaalt samen met de andere deelnemers de missie en de concrete targets van je eXperience Lab. Op het einde van deze sessie verneem je ook welke andere eXperience Labs opgestart worden. FeWeb engageert zich om deze eXperience Labs in de volgende weken en maanden op te starten.

Het programma

  • 16:00: Welcome
  • 16:15: eXperience Labs Creation Session
  • 18:00: Wrap-up
  • 18:30: Drinks, Food & Networking