Laden Evenementen

Media Vision Day

09:00 - 17:00
FacebookTwitterLinkedIn

Op 8 februari vindt de 3de Media Vision Day plaats, het eerste grote event in het nieuwe jaar van CommPass. Het thema is Hybrid: the power of ‘and’.

De digitalisering heeft nieuwe dimensies toegevoegd aan de manier waarop media verspreid en geconsumeerd worden. Er komen bovendien met de nieuwe technologieën steeds meer nieuwe krachtige touchpoints bij. Hoe brengen we dit allemaal samen? Omarmen we het nieuwe en gooien we het oude weg? Of combineren we het beste uit twee werelden binnen een krachtig geheel.

Tijdens de Media Vision Day gaan we dieper in op verschillende aspecten van onze hybride realiteit.

Hybrid Collaboration
De intrede van technologie vereist nieuwe, vaak zeer gespecialiseerde expertises. Hoe kunnen we de specialisten laten samenwerken met de generalisten die het overzicht moeten bewaren? Wat zijn de mogelijke recepten voor een geslaagde integratie?

Hybrid Media
Media komen steeds minder bij de consument via een enkelvoudig kanaal. Televisie is een “device” geworden, kranten een platform. De nieuwe norm is multiplatform. Zijn die platformen neutraal voor de gebruiker? Wat zijn de gevolgen voor de impact?

Hybrid Research
Technologie zou alles meetbaar maken. In de praktijk blijkt het een stuk minder eenvoudig om devices te verbinden met eye-balls. Hoe kunnen we alle kanalen samenbrengen om een globaal beeld van hun bereik te schetsen?

Een aantal binnen- en buitenlandse sprekers zullen deze onderwerpen toelichten en voeding geven aan inspirerende debatten.