Laden Evenementen

CommPass: Cyclus Mediabytes

17:30 - 20:30
FacebookTwitterLinkedIn

Hoewel alle media vandaag gedeeltelijk digitaal geworden zijn, blijft de digitale wereld een ecosysteem op zich. Dat heeft alles te maken met het “one-to-one” aspect: elk contact wordt apart geleverd en dat brengt nieuwe mogelijkheden van tracking, targeting, personalisatie en automatisatie met zich mee. De keerzijde is echter de hoge techniciteit en de hoge snelheid waarmee deze kanalen evolueren. Het gevolg is een wereld van ver doorgedreven specialisaties, die moeilijk te volgen is voor professionals met meer generalistische inslag.

Met de cyclus Mediabytes willen we aan die problematiek tegemoet komen. De ambitie is om voldoende in detail te gaan om de techniciteit te begrijpen, zonder evenwel het overzicht te verliezen.

In de cyclus Mediabytes krijg je een volledig overzicht voorgeschoteld van de digitale advertentiemogelijkheden, en dit gegeven door de beste digitale experts binnen onze markt. Deze cyclus richt zich zowel tot mensen uit agencies, media/regie als adverteerders.

De cyclus bestaat uit 5 live sessies van 17u30 tot 20u30 en wordt gegeven door gerenomeerde professionals uit de digitale wereld. De eerste sessie staat gepland op 20 september.