Laden Evenementen

Best Brands Awards

18:00 - 23:00
FacebookTwitterLinkedIn

De 5de Belgische editie van de Best Brands Awards zal plaatsvinden op woensdag 18 maart in Docks Dome in Brussel. Dit topevenement in de marketing- en communicatiesector werd voor het eerst georganiseerd in 2004 in München. In België wordt het event georganiseerd door Serviceplan in partnership met GfK.

Op basis van een studie van 5.000 huishoudens geleid door GfK wordt een klassement opgesteld volgens twee criteria: het reële economische succes van het merk en zijn emotionele dimensie ten opzichte van het publiek. De consument bepaalt dus wie met de prijzen gaat lopen, wat Best Brands uniek maakt. Tijdens de voorbije editie gingen onder andere Colruyt, Coca-Cola, Volkswagen en Proximus met een award aan de haal.

De editie van 2020 zal gekenmerkt worden door een verandering in de bekroonde categorieën. De Best Brands Awards zullen zich dit jaar toeleggen op de beste prestaties van de geselecteerde merken in de voorbije 12 maanden. Op deze manier worden 350 merken uit 20 verschillende sectoren geanalyseerd. In elke verticale sector wordt uit een top 10 een ultieme winnaar bekroond.

Programma

  • 18:30 Welcome
  • 19:00 Cocktail & Walking Dinner
  • 20:00 Ceremony
  • 22:30 Dessert & Open Bar