Laden Evenementen

BAM Student Congress: MarketHappening18

09:00 - 17:00
FacebookTwitterLinkedIn

Het BAM Student Congress, ook wel bekend als het vroegere STIMA-Congres, heeft het nieuwe concept #MarketHappening gelanceerd. Via het concept #MarketHappening brengen ze studenten dichter bij de marketingsector door de combinatie van bedrijfsbezoeken en keynote presentaties van experts uit de marketingcommunity. #MarketHappening laat zo de studenten gedurende 1 dag kennismaken met meaningful marketing. Het is de bedoeling om het congres elk jaar in een andere Belgische studentenstad te laten plaatsvinden om zo de unieke belevenis voor iedere student toegankelijk te maken.

 

In de voormiddag luisteren de deelnemers naar marketingexperts uit diverse sectoren. Zij delen hun eigen marketingervaringen uit hun bedrijf of organisatie. Hierdoor krijgen de studenten een blik achter de schermen binnen de bekendste bedrijven in België.

In de namiddag gaan de deelnemers op pad om lokale bedrijven, ondernemingen en/of organisaties te bezoeken en workshops te volgen.

#MarketHappening zal dit jaar doorgaan in Hasselt, een stad vol met business-opportuniteiten die bruist van de succesvolle startups. De ideale locatie om meer dan 1.000 marketing en communicatie studenten te ontvangen.

Kostprijs: € 25 per persoon.

Dankzij samenwerking met de Stad Hasselt, De Lijn en NMBS kunnen de studenten gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer om op hun bestemming te geraken.

Indien u vooraf wil registreren kan u een e-mail sturen naar sarah.vyverman@marketing.be.