Ads & Data bevestigt ambities op Launch Party en breidt portfolio uit met Mediahuis Luxemburg

FacebookTwitterLinkedIn

De Belgische reclamewereld verzamelde op 16 september in Brussel voor de Ads & Data Launch Party (aftermovie en sfeerfoto’s vindt u hier). Tijdens de presentatie benadrukten CEO Bart Decoster, CCO Bart Demeulenaere en COO Koen Van Rhijn het belang van de lokale verankering, van het sterke merkenportfolio en het inzetten van kwalitatieve data.

De nieuwe regie is sinds april goed gestart en kondigt meteen ook een uitbreiding aan in haar portfolio. Vanaf 1 januari 2022 commercialiseert Ads & Data ook de mediamerken van Mediahuis Luxemburg voor Belgische adverteerders.

De nieuwsmerken Luxemburger Wort, Contacto en Luxembourg Times, de magazines Télécran, Tendances, Automoto en Das Magazin, maar ook Radio Latina, het folderingplatform Imail en de B2B-uitgaven Merkur en D’Handwierk worden vanaf 1 januari 2022 door Ads & Data gecommercialiseerd. Briefings voor campagnes 2022 kunnen zelfs al vanaf 20 september via Ads & Data verlopen.

Regie.lu – de reclameregie van Mediahuis Luxemburg – en Ads & Data kunnen hiermee nog betere oplossingen aanreiken om met complementaire Belgisch/Luxemburgse campagnes de juiste doelgroepen in het Groothertogdom te bereiken. Lokale Luxemburgse adverteerders kunnen ook na 1/1/2022 nog steeds bij Regie.lu terecht.

Bart Decoster, CEO van Ads & Data: “Met Luxemburger Wort bereiken we meer dan 60% van de Luxemburgers. Het gaat hier dus om grote en kwalitatieve mediamerken die bovendien complementair passen in ons portfolio en waarmee we onze “We un-waste” visie verder kunnen uitrollen ten dienste van Belux-klanten. We beantwoorden met deze uitbreiding naar het Groothertogdom bovendien aan de vraag van veel mediabureaus om dit voortaan via België te kunnen boeken.”

Robert Hever, Commercieel Directeur van Mediahuis Luxemburg: “Met Ads & Data kunnen we Belgische decision makers nog beter bedienen en overtuigen om ook onze mooie Luxemburgse media op te nemen in hun campagneplannen.”