Belgian Marketing Awards: nomineren voor Marketing Pioneer of the Year kan nog tot 21 september

FacebookTwitterLinkedIn

Op woensdag 17 november vindt de ceremonie van de Belgian Marketing Awards plaats. De winnaars worden gekozen door een jury onder leiding van Marc Raisière (CEO van Belfius).

In samenwerking met Deloitte wordt er dit jaar ook een nieuwe award uitgereikt: Marketing Pioneer of the Year. De award wordt samen met de andere Marketing Awards uitgereikt tijdens een ceremonie op 17 november. Bedrijven of een marketeer nomineren kan nog tot 21 september.

De award werd in het leven geroepen om de uitdagingen van de moderne marketingorganisatie onder de aandacht te brengen. Het creëren van relevante en menselijke klantervaringen is de ambitie van alle marketeers. Maar zonder de juiste data om uw communicatie te sturen en de juiste technologie om realtime automatisering en levering mogelijk te maken, is er geen relevantie. De afgelopen jaren hebben ons een explosie van digitale kanalen, gegevens, statistieken en technologie-opties gegeven.

ACC, BABM, BAM, BMMA, CUBE en UMA organiseren de Belgian Marketing Awards voor de tweede keer. De awards bekronen merken en marketeers die vanuit marketing de customer centric transformatie van bedrijven voeden en sturen, en de marketing practice heroriënteren richting meaningful marketing.