Woluwe Shopping Center en Shopping Gent Zuid nu ook in het digitale aanbod van JCDecaux Malls

FacebookTwitterLinkedIn

JCDecaux Malls kondigt de uitbreiding aan van zijn ‘digital out-of-home’ aanbod met de reclame-exploitatie van twee bijkomende winkelcentra, Woluwe Shopping Center en Shopping Gent Zuid, waar in totaal 10 schermen komen. Daarmee komt de teller van JCDecaux Malls op 33 winkelcentra met meer dan 200 digitale schermen. De nieuwe schermen zullen deel uitmaken van het nationale aanbod van JCDecaux Malls, maar kunnen ook apart worden geboekt.

Woluwe Shopping Center

Woluwe Shopping Center bestaat al meer dan 50 jaar en trekt jaarlijks 6,5 miljoen bezoekers. Dat is te danken aan de ligging ten oosten van Brussel, met residentiële wijken, grote bedrijven, een universiteitscampus en de ziekenhuiscampus Saint-Luc in de omgeving. Het Woluwe Shopping Center heeft 130 winkels verspreid over 45.000m² en in de herfst zal JCDecaux er 8 digitale schermen installeren op strategische locaties.

Shopping Gent Zuid

JCDecaux Malls versterkt ook zijn aanbod in Gent, met 2 schermen in het winkelcentrum Gent Zuid. Shopping Gent Zuid ligt aan het Wilsonplein in het hartje van Gent. Verschillende bus- en tramlijnen bedienen de plaats vanuit de hele stad.

Julien Staelen, Development Director JCDecaux Malls & Retail, legt uit: “We zijn bijzonder trots dat we deze twee winkelcentra aan ons reclameaanbod kunnen toevoegen en we danken de teams van Woluwe Shopping Center en Shopping Gent Zuid voor hun vertrouwen. Met meer dan 200 schermen zijn we nu een belangrijke speler aan het worden op vlak van communicatie in de directe omgeving van verkooppunten.