VTM zet volledige afleveringen voortaan gratis online

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf maandag 25 augustus kunnen bezoekers van VTM.be heel wat programma`s volledig en gratis bekijken. Meer concreet gaat het om eigen producties (en dus niet om aangekochte programma’s) waarvan de afleveringen tot vier weken na uitzending beschikbaar blijven.

 

Deze zomer werd er op VTM.be al getest met het aanbod van volledige afleveringen. Zo waren bijvoorbeeld Familie en Met Vier in Bed al volledig te bekijken op de site.

 

Peter Bossaert, CEO MEDIALAAN: “Deze afleveringen werden meer dan 185.000 keer bekeken en kijkers gaven dan ook aan zeer enthousiast te zijn over deze relevante service.”

 

Binnenkort komt er ook een update van de VTM app waardoor mensen de volledige afleveringen ook op smartphone en tablet kunnen bekijken.

 

Info voor adverteerders:

 

Tijdens de online afleveringen krijgen reclamespots een prominente plaats, zijn ze beperkt in aantal en kunnen ze niet doorgespoeld worden.

 

Om naar volledige afleveringen te kijken, moeten bezoekers zich bovendien eerst registreren. Dit laat adverteerders toe te targeten op bijvoorbeeld socio-demografische kenmerken.