Najaarsprogrammatie MEDIALAAN: VTM, 2BE, Vitaya, Q-music

FacebookTwitterLinkedIn

MEDIALAAN heeft vandaag zijn najaarsprogrammatie bekendgemaakt. Hierbij een overzicht van hoe het televisie- en radioseizoen er zal uitzien.

 

Nieuw op VTM

 

  • Beste kijkers: wekelijks zet Nathalie Meskens en haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder met verschillende BV’s in verschillende spelrondes de leukste, grappigste en ontroerendste, of soms ook ernstige fragmenten op een rij die de afgelopen televisieweek hebben plaatsgevonden.
  • Dansdate: een nieuwe dansshow gepresenteerd door Niels Destadsbader waarbij de kijker ziet hoe bekende Vlamingen samen met hun eigen partner leren dansen.
  • Grote ster, kleine ster: Koen Wauters nodigt wekelijks drie bekende Vlamingen, samen met hun zoon of dochter, uit in zijn studio. Zoon- of dochterlief laten Vlaanderen ontdekken hoe hun bekende mama of papa thuis écht zijn.
  • De Waarzeggers: negen bekende Vlamingen nemen drie aan drie plaats in een levensgroot raster en vertellen in verschillende rondes allerlei anekdotes. Presentatie is in handen van Rani De Coninck.
  • Amateurs: een fictiereeks waarin een amateurgezelschap de ambitie koestert om te schitteren in een nationale theaterwedstrijd.
  • The Voice Kids: kleine performers (tussen 7 en 14 jaar) – gesteund door hosts An Lemmens en Kürt Rogiers – met grote talenten betreden het podium in The Voice Kids en wagen hun kans om Vlaanderen te imponeren met hun zangkunsten.
  • Alloo bij de wegpolitie: acht weken lang toont Luc Alloo de hartslag van chauffeurs en politieteams.

 

Komen terug op VTM

 

Enkele vaste waarden duiken opnieuw op zoals: Lang Leve, Boer zkt. Vrouw, Het Lichaam van Coppens, Safety First, Rijker dan je denkt?, Familie, De keuken van Sofie, Telefacts en Kroongetuigen.

 

 

Nieuw op 2BE

  • Balls of steel: prettig gestoorde lolbroeken nemen het in dit stoute candid camera-programma tegen elkaar op om uit te maken welke grap het meest absurde is.
  • Taxi Brooklyn: gebaseerd op de Taxi-films van Luc Besson, draait deze policier rond de New York-detective Cat Sullivan (Chyler Leigh) die gaat samenwerken met taxichauffeur Leo Romba (Jacky Ido).
  • Brooklyn nine-nine: komische politiereeks die de dagelijkse comedy line-up zal versterken.

 

 

Komen terug op 2BE

 

En toen kwam ons ma binnen, Game of Thrones, Homeland, Person of interest en Champions League voetbal.
 

 

 

Vitaya

 

Oktober is voor Vitaya Bruidsmaand. Tijdens de Bruidsmaand zoeken toekomstige bruidjes in De Jurk naar het perfecte trouwkleed, schuimt Four Weddings in een nieuw seizoen de meest uiteenlopende trouwpartijen af en volgt Don`t Tell The Bride de stressvolle periode tijdens de voorbereidingen van deze belangrijke dag. Daarnaast staan er tal van sprookjesachtige bruidsfilms en -documentaires op het programma.

 

 

Q-music

 

Ornelis & Vancoillie blijft de verrassende Q-ochtendshow zoals je hem kent. Een frisse blik op de actualiteit, de grootste hits en af en toe een stevige knipoog. Dit seizoen krijgt ervaren rot Sven Ornelis versterking van jong veulen Maarten Vancoillie.

 

Kürt & Company wordt de vaste radio-afspraak tussen 12u en 13u. Kürt Rogiers vergezelt de luisteraar tijdens de lunch met verrassende telefoontjes, interactie op de werkvloer en vooral veel hits.

 

Bekijk de persmap hier.