Vlaanderen en Brussel geven startschot Europese uitrol van Tomorrowland One World Radio

FacebookTwitterLinkedIn

One World Radio, het digitale radiostation en contentplatform van Tomorrowland, is voortaan elke dag te beluisteren in heel Vlaanderen en Brussel via DAB+. Het populaire festival kiest er zo voor om na een uitdagend jaar te blijven investeren in de dagelijkse connectie met de Tomorrowland community verspreid over het hele land.

One World Radio, dat pas zijn 2de verjaardag vierde en gestreamd wordt door luisteraars verspreid over de hele wereld, geeft met Vlaanderen en Brussel het startschot van de uitrol via DAB+ in Europa, met verdere Europese expansie gepland in de komende maanden. Sinds eind december 2020 voorziet een nieuwe richtlijn van de Europese Unie immers dat elke nieuwe auto moet worden uitgerust met een digitale ontvanger, waardoor de overgang naar DAB+ definitief is ingezet en digitaal radio luisteren een gouden toekomst wacht in Vlaanderen en Europa.

In februari 2019 vierde Tomorrowland zijn 15de verjaardag met de lancering van het digitale radiostation One World Radio. Wat aanvankelijk begon als een tijdelijk project, ontpopte zich tot een blijvend succesverhaal en een permanent radiostation dat nu al 2 jaar lang een trekpleister is voor liefhebbers en luisteraars van elektronische muziek over alle genres en grenzen heen. Alle muziek en content op One World Radio en in de on-demand omgeving wordt gecreëerd door het team achter Tomorrowland en is ook nog altijd 24/7 live beschikbaar via de website en de app van Tomorrowland.