TV Plus gaat in zee met Transfer en is voortaan ook beschikbaar op kanaal 29 bij Orange

FacebookTwitterLinkedIn

Het volledige programma-aanbod van de Vlaamse lifestylezender TV Plus is voortaan ook te bekijken bij Orange op kanaal 29. De televisiezender was tot op heden enkel digitaal te bekijken bij Telenet op kanaal 53. Door deze uitbreiding zal de zender nog meer mensen kunnen bereiken in Vlaanderen en Brussel.

Directeur Guido Reybroeck: “Het is uiteraard van groot belang om zoveel mogelijk mensen van onze programma’s te laten genieten. Het feit dat Orange ons graag mee in hun zenderaanbod opneemt doet ons niet alleen veel plezier, het sterkt onze overtuiging dat er een groeiend publiek is voor onze programma’s, die zeer sterk gefocust zijn op gezondheid en lifestyle.”

Naast de uitbreiding van de distributie van TV Plus met Orange, is er nog meer nieuws. Nationale reclameregie Transfer, die de meest belangrijke themazenders in het Noorden en Zuiden van het land vertegenwoordigt en deel uitmaakt van The Walt Disney Company, neemt sinds 1 maart de nationale spotverkoop van TV Plus voor haar rekening. De creatieve advertentieverkoop zoals onder andere programmasponsoring, sponsorship en branded content wordt afgehandeld door de salesploeg van Lumana.Media.