Viacom International Media Networks (VIMN) pakt op 1 november uit met Comedy Central 24/7

FacebookTwitterLinkedIn

Comedy Central werd op 20 januari vorig jaar gelanceerd in Vlaanderen en is nu nog te zien op de zender TMF van 22u00 tot 24u00. Vanaf 1 november zal Comedy Central 24/7 uitzenden in plaats van de huidige twee uur, waardoor TMF verdwijnt.

 

Maurice Hols: ”Ook in Vlaanderen heeft Comedy Central veel potentieel, net als in Nederland en de rest van de wereld. Sinds de succesvolle lancering vorig jaar kwamen er vanuit verschillende kanten vragen of wij het Comedy aanbod wilden vergroten. Dat gaan wij vanaf 1 november doen. Van internationale top comedy series als ‘South Park` en ‘Bob`s Burgers`, nieuwe producties als ‘POPOZ`, tot de altijd verrassende The Daily Show waar elke dag het nieuws weer wordt voorzien van een heus comedy sausje”.

 

Comedy Central richt zich op de doelgroep 18-34 jarigen. Jongeren kijken steeds meer naar tv-kanalen voor volwassenen en minder naar lineaire jongerenzenders. Comedy Central speelt hier op in en heeft alle content in huis om deze doelgroep te bereiken via haar tv-zender en haar online portals.