Vernieuwde Sporza.be zorgt voor betere mobiele beleving

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf vandaag is de website van Sporza volledig vernieuwd. De nieuwe site is volledig responsive waardoor bezoekers zowel via desktop, tablet en mobiel het sportmerk van de VRT in de meest ideale omstandigheden kunnen ervaren. Naast het aangepaste design met een nieuw kleurenpalet en logo is er vooral gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid en de flow op mobiele toestellen.

De voornaamste voordelen voor de surfer zijn onder andere een heldere navigatie waardoor kleinere sporten beter aan bod komen en het wegwerken van de complexiteit tussen het Match Center en de nieuwsflow. De ‘NU Live’ knop zal geel oplichten als er live sportbeleving beschikbaar is. Op de homepage vind je geen eindeloze stroom aan berichten meer, maar een thematische organisatie wat meer duidelijkheid schept.

De website is nog steeds in regie bij Pebble Media. Wat betreft de advertentieformaten verdwijnt de Homepage TakeOver. Dit formaat wordt vervangen door de Responsive TakeOver die als voordeel heeft dat het minder intrusief is naar de surfer.